Direct la conținutul principal

Cum șterg o programare?

Șterge programările Goldie cu o singură atingere. Confirmă ștergerea și notifică clienții. Evenimentele din calendarele externe trebuie șterse chiar acolo.

Pentru a șterge o programare creată în calendarul Goldie, urmează pașii de mai jos:

  • Deschide Goldie și apasă pe programarea pe care vrei să o ștergi.

  • Pe pagina cu detaliile programării care apare, apasă pe pictograma „Șterge”.

Confirmă că vrei să ștergi programarea (ștergerile nu pot fi anulate).

Dacă anulezi o programare, clientul va primi o notificare prin e-mail despre modificările survenite.

Notă: Programările colorate în gri au fost create în calendare externe (sincronizate) și nu le poți șterge din Goldie.

Pentru a șterge aceste programări, trebuie să le faci din calendarul în care au fost create.

Nu ai găsit ce cauți? Revino la pagina de pornire a Centrului de Ajutor pentru a căuta articole suplimentare sau contactează-ne! Suntem întotdeauna aici să te ajutăm.

Ați primit răspuns la întrebare?