Pentru a șterge o programare creată în calendarul Goldie, urmează pașii de mai jos:
Deschide Goldie și apasă pe programarea pe care vrei să o ștergi.
Pe pagina cu detaliile programării care apare, apasă pe pictograma „Șterge”.
Confirmă că vrei să ștergi programarea (ștergerile nu pot fi anulate).
Dacă anulezi o programare, clientul va primi o notificare prin e-mail despre modificările survenite.
Notă: Programările colorate în gri au fost create în calendare externe (sincronizate) și nu le poți șterge din Goldie.
Pentru a șterge aceste programări, trebuie să le faci din calendarul în care au fost create.
Nu ai găsit ce cauți? Revino la pagina de pornire a Centrului de Ajutor pentru a căuta articole suplimentare sau contactează-ne! Suntem întotdeauna aici să te ajutăm.

