Direct la conținutul principal

Cum șterg un client?

Șterge definitiv un client din Goldie, din doar câteva apăsări. Află mai jos pașii, rapizi și simpli.

Poți șterge ușor un client din Goldie, urmând pașii de mai jos:

  1. Deschide Goldie și accesează Meniu (☰) → Clienți

  2. Apasă pe clientul pe care vrei să îl ștergi

  3. Apasă pe cele trei puncte din colțul din dreapta sus, apoi pe butonul „Șterge”

Notă: Ștergerea unui client este definitivă, așa că nu îi vei mai putea recupera informațiile după ce îl ștergi.

Nu ai găsit ce cauți? Revino la pagina de pornire a Centrului de Ajutor pentru a căuta articole suplimentare sau contactează-ne! Suntem întotdeauna aici să te ajutăm.

Ați primit răspuns la întrebare?