Poți șterge ușor un client din Goldie, urmând pașii de mai jos:
Deschide Goldie și accesează Meniu (☰) → Clienți
Apasă pe clientul pe care vrei să îl ștergi
Apasă pe cele trei puncte din colțul din dreapta sus, apoi pe butonul „Șterge”
Notă: Ștergerea unui client este definitivă, așa că nu îi vei mai putea recupera informațiile după ce îl ștergi.
Nu ai găsit ce cauți? Revino la pagina de pornire a Centrului de Ajutor pentru a căuta articole suplimentare sau contactează-ne! Suntem întotdeauna aici să te ajutăm.

