Dacă nu mai dorești ca butonul „Rezervă” să apară în profilul tău Google Business, iată cum îl elimini, în funcție de situația ta:
Dacă ești utilizator Goldie:
Deschide aplicația Goldie
Accesează Meniu → Programări online
Apasă pe pictograma sub formă de roată dințată din colțul din dreapta sus
Selectează Butonul Google Rezervă
Apasă pe „Dezactivează”
Butonul va fi eliminat din profilul tău Google în termen de 48 de ore.
Dacă nu ești utilizator Goldie sau nu mai ai acces la aplicație:
Trimite un e-mail la [email protected] pentru a solicita eliminarea butonului.
În acest e-mail, include un link către profilul tău Google Business și o captură de ecran a paginii tale care să dovedească faptul că ești proprietarul. Echipa noastră va elimina butonul în termen de 3 zile lucrătoare.
Nu ai găsit ce cauți? Revino la pagina de pornire a Centrului de Ajutor pentru a căuta articole suplimentare sau contactează-ne! Suntem întotdeauna aici să te ajutăm.
