Direct la conținutul principal

Cum soliciți eliminarea butonului „Rezervă” din Google

Află cum elimini butonul „Rezervă” Goldie din pagina ta Google Business

Dacă nu mai dorești ca butonul „Rezervă” să apară în profilul tău Google Business, iată cum îl elimini, în funcție de situația ta:

Dacă ești utilizator Goldie:


  1. Deschide aplicația Goldie

  2. Accesează Meniu → Programări online

  3. Apasă pe pictograma sub formă de roată dințată din colțul din dreapta sus

  4. Apasă pe „Dezactivează”

Butonul va fi eliminat din profilul tău Google în termen de 48 de ore.

Dacă nu ești utilizator Goldie sau nu mai ai acces la aplicație:


În acest e-mail, include un link către profilul tău Google Business și o captură de ecran a paginii tale care să dovedească faptul că ești proprietarul. Echipa noastră va elimina butonul în termen de 3 zile lucrătoare.

Nu ai găsit ce cauți? Revino la pagina de pornire a Centrului de Ajutor pentru a căuta articole suplimentare sau contactează-ne! Suntem întotdeauna aici să te ajutăm.

Ați primit răspuns la întrebare?